Bekijk online

Mooie cadeaus voor onder de kerstboom

Op zoek naar kerstcadeaus voor het hele gezin? Ook voor de feestdagen slaagt u bij Winckers & Zoon en Winckers & Winckers.

Lederwaren, ceinturen en juwelendozen
Loop eens binnen in de Vijfharingenstraat voor modieuze dames- en herenhandschoenen van Laimböck en Roeckl in zwart, bruin, blauw, rood en vele andere kleuren. Tevens ontdekt u er luxe en sportieve lederen tassen van GiGi Fratelli, Saccoo, Rufo, Kaszer en Castelijn en Beerens; prachtige portemonnees van De Rooy, Samsonite en Castelijn en Beerens; handige en beschermende pashouders van het Nederlandse merk Secrid en charmante herenceinturen van Schuchard en Friese. Ook juwelen- en horlogedozen van Davidt’s voor het opbergen van uw kostbare sieraden koopt u bij Winckers & Zoon, net als de vrolijke sokken van Sockwell.

Juwelendoos

Sjaals, baretten en handschoenen
Voor accessoires waarmee iedere vrouw graag het winterweer trotseert, brengt u een bezoek aan Winckers & Winckers. Modieuze sjaals met bijzondere dessins en fleece baretten van Michel le Brun en elegante dameshandschoenen van het bekende merk Hestra. Mooie producten die u ook graag draagt als het geen witte kerst wordt of de winter zich helemaal niet meer laat zien.

Warme voeten in zachte sloffen
In beide zaken heeft u volop keuze uit heerlijk warme sloffen. Bij Wincers & Zoon kunnen dames, heren en kinderen terecht voor Haflinger, Living Kitzbühel, Rohde en Gabor. Bij Winckers & Winckers zijn comfortabele exemplaren verkrijgbaar voor dames en heren van het Oostenrijkse merk Giesswein.

Giesswein

Comfortabele schoenen
Uiteraard heeft u nog volop keuze uit onze vertrouwde schoenmerken. Loint’s of Holland, El Naturalista, Hartjes, Think, Lisa Tucci, Softwaves, Rovers, Josef Seibel en Papucei in de Vijfharingenstraat . En in de Minckerlersstraat loopt u tevreden de deur uit met schoenen van Wolky, Durea, Footnotes, Art, Fly of London, MBT, FitFlop TM, Piedi Nudi en Esska. In beide zaken gelden speciale aanbiedingen en vindt u leuke koopjes.

Fijne feestdagen!
Jurriaan en Paul Winckers en hun personeel wensen u gezellige, knusse, smakelijke, warme en comfortabele feestdagen en wensen u alle goeds voor 2016.